Kursstart, kursbrev och fysiska träffar//tidsrättelse

Hej och välkomment till envariabelanalys HT2012.

Ni som ansökt och kommit in på kursen har fått ett kursbrev skickat till er med vanlig post:
kursbrev

  1. I brevet ges information om de fysiska träffar som erbjuds för kursen
    5 november 11:15-16:00 i sal 99:613. Vid detta tillfälle ges en kursintroduktion och genomgång av ett urval från avsnitten om gränsvärden, kontinuitet och derivata.
  2. 10 december 10:15-15:00, i sal 99:613. Frågor och svar om derivatan och inversa funktioner. Genomgång av Kurvritning, Polynomapproximation och en snabb introduktion till integralen.
  3. 7 januari 2013, 10:15-15:00.i sal 99:613. Integralräkning samt repetition och förberedelse inför tentamen

Observera att ovanstående tider är korrigerade jämfört de felaktiga som fanns med i brevet. Vi börjar alltså 10:15 istället för, som det felaktigt angavs i brevet, 11:15.
Tiden 11:15 för måndagen 5 november behåller jag eftersom det är lite sent att komma med en ändring dagen före träffen.

Träffarna är inte obligatoriska utan finns till för er som behöver ställa direkta frågor och som har möjlighet att komma till Gävle dessa dagar. Om ni inte kan komma och ändå har frågor så finns ju vårt
Forum som är till för er att ställa frågor, diskutera och reda ut de problem ni har med kursen!

I kursbrevet som ni fått per post innehåller också en inviteringskod som ni behöver för att regsistrera er på denna sajt. Denna har jag tagit bort i brevet som publicerats på sajten. Om ni av någon anledning inte har fått detta kursbrev (eller om det kommit bort…) så är ni välkomna att skicka mig ett mail. Ange då vilken grupp ni tillhör: distanslärare, lärarlyftsstudent eller om ni läser kursen som enstaka kurs på distans.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.